Palautukset ja vaihdot | Mithu

Palautukset ja vaihdot

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postin välityksellä. Toimitusmaksu on kiinteä 5€ (sisältäen alv 24%) riippumatta siitä postitetaanko lähetyksesi kirjeenä tai postipakettina.

Pienet tilaukset kuten yksittäiset tunikat, saapuvat kätevimmin pienlähetyksenä suoraan postilaatikkoon. Isommat paketit voit noutaa valintasi mukaan joko lähimmästä postin noutopisteestä tai sinulle sopivasta pakettiautomaatista.

Palautus Ja Vaihto

Sinulla on 14 vuorokautta aikaa miettiä (paketin vastaanottamisesta laskettuna) haluatko pitää tai vaihtaa tilaamasi tuotteen. Huomaathan, että asiakas vastaa palautettavan tuotteen postikuluista postin hinnaston mukaisesti. Emme nouda/vastaanota paketteja joiden postimaksua ei ole etukäteen maksettu.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen (esimerkiksi toiseen kokoon tai väriin), lähetäthän ensin sähköpostia osoitteeseen info@mithu.fi, jotta saamme oikean vaihtotuotteen varattua sinulle. Me vastaamme vaihdettavan tuotteen toimituskuluista takaisin asiakkaalle.

Nopeutat palautuksesi käsittelyä, mikäli lähetät meille etukäteen palautusilmoituksen sähköpostitse info@mithu.fi .Näin pystymme myös seuraamaan paketin kulkua ja varmistamaan, että se löytää perille.

Postitathan palautettavan/vaihdettavan tuotteen osoitteeseen:

Mithu Oy

Ämmäläntie 74

15680 Lahti

P. 0400922150  

Mikäli palautat tuotteen, teemme maksunpalautuksen palautuspaketin vastaanotettuamme.